Ylivoimaisella tiedolla ja kokemuksella yli 25-vuotta Apple-huoltoa Helsingin Ruoholahdessa

October 7, 2022 0 Comments

Viimeisten 25 vuoden aikana Apple on ollut innovaatioiden eturintamassa monilla toimialoilla. Yrityksen innovaatiot ovat mahdollistaneet lähes jokaisen tuotteen hitin.

Apple saavutti Suomessa paljon menestystä. Applen suosio perustuu siihen, että elämme erittäin kauniissa ja hyvin kehittyneessä maassa. Siksi on luonnollista, että haluamme kutsua myös suosikkiyritystämme kodiksi.

Helsingin Ruoholahden Apple Store on tunnettu laitos. Se on paras ostos iPhone- ja iPad-puhelimille. “Apple Storessa” on aina laaja valikoima tuotteita uusimmista laitteista fysiikan kirjoihin ja GPS-laitteisiin.

Monilla ihmisillä on monia kysymyksiä Applen tuotteista ja niiden historiasta. Tämä artikkeli auttaa sinua saamaan näkemyksiä tästä aikakaudesta ja sen historiasta, kun tämän artikkelin kirjoittaja esittelee klassisia Steve Jobs -lainauksia.

Apple-palvelu on yksi maailman tunnetuimmista brändeistä. Monilla ihmisillä ympäri maailmaa on ollut ilo käyttää sen tuotteita ja palveluita, mukaan lukien Apple Watch ja iPhone.

Applen palveluita käyttävät yleisesti monet asiakkaat. Jos et ole asunut Helsingin Ruoholahdessa yli 25 vuotta, et todennäköisesti tunne aluetta hyvin.

Tässä e-kirjassa kerromme sinulle hauskoja faktoja, joita Ruoholahdessa asuvat eivät tiedä Applesta ja sen tuotteista.

Ruoholahden Apple-palvelu sai alkunsa vuonna 1997, kun perustaja Carlo Ratti aloitti Apple Service Finland Oy -nimisen projektinsa. Vuonna 1998 yhtiöstä tuli Apple Finland Oy 1 miljoonan euron pääomalla.

Suomalaisena yrityksenä se on yksi suurimmist ja tunnetuimmista Apple-palveluntarjoajista Suomelle Euroopassa. Se oli noin 10 vuotta sitten, kun yritys joutui kohtaamaan valtavan kilpailun Googlen ja muiden verkkopalvelujen, kuten verkkokaupan tai iTunes Storen, taholta.

Vuonna 2009 yritys muutti nimensä Apple Service Finland Oy:stä Apple Incorporated Ruoholahden pääkonttoriksi (Ruoholahti). Muutamia vuosia myöhemmin siitä tuli aineettomien hyödykkeiden liiketoiminta vuonna 2010, kun osakkeenomistajat päättivät luoda innovatiivisen ratkaisun työntekijöille, jotka työskentelevät pitkiä työpäiviä, mutta eivät saa palkkaa, mikä johti uuteen aloitteeseen nimeltä “8 tunnin viikko”, joka otettiin käyttöön 1.9. 2011.

Ruoholahti on Suomen johtava Apple-tuotteiden jälleenmyyjä. Se on toiminut Suomessa pitkään ja on kehittänyt mainetta paitsi erinomaisena palveluntarjoajana myös erinomaisena työnantajana.

Yrityksen perusti Jani Ranonen, joka oli menestynyt yrittäjä jo tultuaan töihin Applelle Suomessa. Sitten hän osti yrityksen sen perustajalta ja ryhtyi Ruoholahden hallituksen puheenjohtajaksi. Siitä lähtien Applen tuotteet ovat hallinneet koko Suomen markkinoita ja saavuttaneet valtavan suosion kaikkialla maailmassa. Tuotteet valmistetaan Ruoholahden tehtaalla, joka sijaitsee noin 15 km Helsingistä.

Helsingin Ruoholahden Apple-palvelussa meillä on laaja valikoima Applen tuotteita. Meillä on kokemusta näiden tuotteiden käsittelystä ja niiden käyttäjistä huolehtimisesta. Vaikka kokemuksemme on laaja, se riittää. Emme voi tehdä kaikkea – siksi palveluidemme parantamiseksi tarvitsemme lisää asiantuntemusta.

Meidän on turvauduttava innovatiivisiin teknologisiin ratkaisuihin ja autettava ihmisiä optimoimaan elämänsä tekniikan avulla. Samalla meidän tulee pitää tunteemme ihmisiä kohtaan elossa, eikä vain tulla yhdeksi Suomen maineikkaimmista digitoimistoista tarjoamalla digitaalisia palveluita eri liiketoimintasegmenteille.

Kun aloin työskennellä Applen palveluagenttina, pystyimme kollegani kanssa tapaamaan vain yhden tai kaksi asiakasta päivässä. Minun piti puhua heidän kanssaan henkilökohtaisesti, enkä saanut siitä paljon irti. Nykyään pystymme toimittamaan tilauksesta yli 250 asiakasta tunnissa. Sirin, iMessagen ja FaceTimen kaltaisten teknologioiden ansiosta pystymme työskentelemään myös etänä.