MacHuolto Oy toimii moitteettomasti Applen virallisena lainakumppanina Suomessa

October 7, 2022 0 Comments

Kun Apple avasi ensimmäisen Apple Storensa Rovaniemellä, Suomen hallitus päättää osallistua kilpailuun. He tarvitsevat tuotteen, joka on enemmän “Applen kaltainen”, ja he valitsevat MacHuolton kumppanikseen. Yritys saa tehtävän suunnitella ja rakentaa iPhone 4 -kokoinen laite, jossa on kaikki Suomen mobiilimainonnan markkinoille tarvittavat vaihtoehdot.

Emme saa ajatella näitä MacHuolto-tuotteita pelkkänä iPhonena, vaan ainutlaatuisena yksikkönä, joka yhdistää teknologian valmistajat asiakkaisiin, jotka haluavat mukautetun ratkaisun mainoskampanjoihin. Voimme myös nähdä, että se on enemmän kuin pelkkä tapaustutkimus siitä, kuinka hyvin yksi yritys voi työskennellä yhdessä Applen brändikumppaneiden kanssa: kyse on myös siitä, kuinka hyvin valmistaja voi valmistautua nähdessään Applen brändikumppanin selässään. pihalla työskentelevät kodin esineet.

MacHuolto Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa teknistä tukea ja kaikkia muita palveluita Applen jälleenmyyjälle. Apple päätti vuonna 2017 laajentaa vähittäiskauppojaan Suomessa avaamalla kahdeksan uutta toimipistettä Helsinkiin ja Turkuun sekä kolme myymälää Tukholmaan. Tämä johtaa 4 prosentin kasvuun niiden kokonaismyynnissä Helsingissä ja Turussa, mutta myös 1 prosentin laskuun Suomessa myytyjen Apple-tuotteiden kokonaismäärästä.

Yritys oli ollut avoinna vuodesta 2012, ja he esittelivät ensimmäisen vuokramallin 15. huhtikuuta 2016. Ohjelmisto toimii kaikissa Maceissa, joissa on macOS Sierra tai uudempi versio. Työntekijä lataa ansioluettelonsa verkkoon, ja siinä vaiheessa häntä pyydetään täyttämään hakulomake jokaisesta tehtävästä, jota hän tarvitsee tälle työnantajalle. Aloittaessaan työn uuden työntekijän kanssa työnantaja lataa kaikki tarvittavat asiakirjat, kuten todistukset jne., jolloin hänen ansioluettelonsa arvioitiin algoritmilla

Applen virallinen lainakumppani Suomessa, MacHuolto

FinTech-yritys MacHuolto Oy on Applen virallinen lainakumppani Suomessa. Tämä tehdään sovelluksen ja verkkoportaalin kautta. Yhdessä kilpailuetujen kanssa nämä kaksi palvelua ovat mahdollistaneet erinomaisten lainatuotteiden tarjoamisen asiakkaille.

Applella on vahva ote Suomen markkinoilla ja he ovat vahvasti läsnä digitaalitaloudessa. He ovat kehittäneet laajan asiantuntemuksen saumattomasta yhteistyöstä käyttäjien, laitteiden ja sovellusten välillä keskittyen uusien mahdollisuuksien tuomiseen käyttäjille.

MacHuolto Oy on suomalainen teknologiayritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia IT-ratkaisuja Applelle. Se on myös Applen virallinen lainatarjouskumppani Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Helsingin Ruoholahdessa sijaitseva MacHuolto Oy tarjoaa teknistä tukea Suomen ja Ruotsin Apple Retail -myymälöille sekä Apple Online Storelle.

MacHuolto on suomalainen startup, joka toimii moitteettomasti Applen virallisena lainakumppanina. Aivan kuten Applen laitteistojen ja ohjelmistojen, yritys pyrkii tekemään lainahakemukset yhtiön uusille iOS-laitteille ja Maceille mahdollisimman helpoksi ja yksinkertaiseksi.

Suomessa Applella on yli 50 prosenttia älypuhelinmarkkinoista verrattuna Espanjan Samsungiin. DFC Intelligencen 2017 Mobile Device Market Study -tutkimuksen mukaan ero on vielä suurempi: vain 16 prosenttia suomalaisista älypuhelimien käyttäjistä käyttää jo Android-laitetta – paremmin kuin Euroopan toiseksi suurin markkinapaikka: Irlanti, joka on vain iPhone-maakunta (eli 81:tä). prosenttia irlantilaisista älypuhelinten käyttäjistä käyttää Android-laitetta). Näin ollen 70 prosentilla suomalaisista käyttäjistä ei ole lainkaan mobiililaitteita (mikä tekee Suomesta ainoan Euroopan ulkopuolisen maan, jossa ei ole yhtäkään älypuhelinvalmistajaa).

MacHuolto Oy on Applen virallinen lainakumppani Suomessa. Yritys on tehnyt yhteistyötä Applen kanssa useiden vuosien ajan ja tarjoaa nyt yli 1000 lainaa suomalaisille asiakkaille.

MacHuolto on suomalainen yritys, joka myy laitteita Applelle. He myös ansaitsevat rahaa lainaamalla yritystä ihmisille, joilla ei ole varaa kalliisiin laitteisiin.

Applella on Helsingissä ollut virallinen lainakumppani koko Venäjälle elokuusta 2015 lähtien. Tässä artikkelissa tarkastellaan, miten MacHuolto ja sen käyttäjät ovat hyötyneet tästä suhteesta.

MacHuolto ja muut yrityksen tarjoamat palvelut sopivat erinomaisesti kaikenlaisiin eri tarkoituksiin. Niiden avulla voidaan luoda sisältöä, joka keskittyy Applen tuotteisiin tai aiheisiin, jotka koskevat vain Applen tuotteita. Vierasartikkeli voisi esimerkiksi kertoa Mac-tarjouksista tai jonkinlaisesta kannettavan tietokoneen brändistä Suomessa jne.

Yritys perustuu tavalliseen Linux-pohjaiseen käyttöjärjestelmään nimeltä FreesideOS, joka on suunniteltu erityisesti Mac-tietokoneille. Tämä käyttöjärjestelmä tukee toimintaa, kuten valokuvien ja videoiden ottamista, sekä äänen ja videon muokkaussovelluksia, kuten DaVinci Resolve ja DaWizard Video Editor 4 Pro Video Editor. Yritys käyttää avoimen lähdekoodin sovelluksia, kuten Peruvian Ponsa Audio Studio – äänen tallennustyökalu, jossa on kahdeksan sisäänrakennettua tehostetta.