Historiikki

 

MacHuolto Oy on perustettu 1.1.1990 .

Yrityksen perustajina olivat Kari Ahlgren ja Juha Pölönen ,jotka olivat työskennelleet jo pitkään Apple tietokoneiden kanssa. Kari Ahlgren toimi aiemmin Apple Computers Finlandin palveluksessa ja Juha Pölönen Data Plus nimisen jälleenmyyjän palveluksessa.

MacHuolto Oy perustettiin palvelemaan Apple tietokoneiden huolto ja korjaus toimintaa riippumattomana yrityksenä, jolla ei ollut omistus siteitä jälleenmyyjä verkostoon eikä maahantuojiin. MacHuolto Oy toimi suoraan päämiehen alaisuudessa ja keskittyi vain Apple tuotteiden huolto ja korjaus toimintaan. MacHuolto Oy toimi koko -90 luvun ja 2000 luvun alun Applen Premium Service kumppanina jonka tehtävänä oli jälleenmyyjien huolto koulutus sekä jälleenmyyjien huoltopalvelut.

MacHuolto Oy:n toimitilat olivat tuolloin Helsingin keskustassa Köydenpunojan kadulla, jossa työskenneltiin omistajien ja yhden toimihenkilön voimin. Vuonna 1994 MacHuolto Oy muuttaa isompiin ja toimivampiin tiloihin ,noin 500 metrin päähän, Hietalahden rantaan , jonne palkattiin lisää henkilökuntaa kasvavien tarpeiden mukaan. Vuosikymmenen vaihduttua oli aika jälleen etsiä paremmat ja toimivammat tilat lähistöltä yritykselle.

MacHuolto Oy muuttaa nykyisiin toimitiloihin Ruoholahden kadulle. Palkkaamme jälleen lisää väkeä palvelukseemme ja tällöin olimme kasvaneet johtavaksi Apple huolto yritykseksi Suomessa. MacHuolto Oy täyttää tänä vuonna 30-vuotta ja jatkaa samaan malliin asiakkaiden palvelua asiakas läheisenä yrityksenä.

Kiitos kaikille jotka ovat olleet ja tulevat edelleenkin olemaan asiakkaitamme.

Toimitusjohtaja

Kari Ahlgren

MacHuolto Oy